Referenties

Dak vervangen bungalow in Gorssel

Dak vervangen bungalow in Gorssel

Voor dit project hebben we het volgende gerealiseerd: Oude dakplaten eraf Balken/ gordingen bungalow uitvullen Nieuwe isolatie dakplaten erop Voor isoleren is subsidie aan te vragen Nieuwe dakpannen. Zelfde als de oude maar nu nieuw Nieuwe onderhouds vije overstekken, dakranden met rockpanel en keralit schroten Onderhoudsvrij niet meer schilderen Totaal +-150 m2 dakoppervlakte  

Lees verder
Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Voor dit project hebben we het volgende gerealiseerd: Oude voegewerk eruit Nieuw voegwerk Nieuw lood plaatsen Inpregneren waterafstotend maken van de schoorsteen Dubbele schoorsteen    

Lees verder
Showmagazijn tegels en sanitair

Showmagazijn tegels en sanitair

Voor Showmagazijn tegels en sanitair in Varsseveld hebben wij de inrichting mogen maken. Tevens is ook de inrichting van de showroom in Zevenaar door ons gemaakt. Voor deze opdracht hebben wij nieuwe wanden gemaakt voor de nieuw te openen showroom in Varsseveld. Ook hebben wij een kantoorruimte gerealiseerd. De toiletruimte is compleet gemaakt en de opslagruimte is vergroot. Als laatst hebben wij een keuken geplaatst met een boiler voor warm water.            

Lees verder
Verbouwing garage | Wvosbouw

Verbouwing garage/bijkeuken

Dit project heb ik van de vergunning tot het eind geregeld. Het is een garage geworden met een keukenblok en wasmachine erin bedoeld als bijkeuken. Ook is er qua verwarming een radiator geplaatst. Verder is er een koud/warm riool afvoer aansluiting voor het keukenblok en de wasmachine. Voor in de woning zelf heb ik in de gang en in de woonkamer een laminaatvloer gelegd ter bevordering van de verhuur.   

Lees verder
Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Hier heeft letterlijk een badkamerrenovatie van boven tot onder plaatsgevonden. Nieuwe tegels en nieuw meubilair, waarbij zelfs het plafond van nieuwe platen is voorzien. De platen die in deze badkamer zijn gebruikt, zijn vochtbestendig. Op de vloer zijn tegels gebruikt die niet glad worden als er water op komt.  

Lees verder
Multifunctionele ruimte

Multifunctionele ruimte

Een oude schuur is omgebouwd tot een multifunctionele ruimte. De schuur bestond uit een nieuw en wat ouder deel. Van het nieuwe deel is het complete dak vervangen. De houten constructie is opnieuw opgebouwd en voorzien van opnieuw verbeterde Hollandse kleipannen. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren gemaakt, die toegang geven tot een terras. Op het oude schuurtje zijn transparante golfplaten geplaatst als goedkope oplossing. Daarmee is een ruimte die aanvankelijk gesloopt zou worden een goede opslagruimte geworden.  

Lees verder

Adres

Wannedreef 48
7006 LV Doetinchem
T: 06-51980696
E: info@wvosbouw.nl