Onderhoud & Renovatie

Goed onderhoud van woning of bedrijfspand betekent een langere levensduur. Wacht daarom niet met onderhoud totdat het te laat is. Preventief onderhoud is altijd voordeliger dan achterstallig onderhoud. Laat het onderhoud door een vakman verzorgen. Bedenk dat goedkoop uiteindelijk altijd duurkoop is en garantie bij een beunhaas ophoudt bij de deur. Boven kan de prijs nog wel eens meevallen. Neem contact  op voor een vrijblijvende offerte.

Houtrotreparatie

Houtrot kan ik op vakkundige wijze repareren. De specialistische draiflex twee-componenten plamuur die ik daarbij gebruik, is bij mijn zakelijke klanten al een garantie voor degelijk werk. Als opvullen geen optie meer is, kan ik het houtwerk uitstukken of vervangen. Na zorgvuldig herstel van houtrot, ziet het kozijn er weer als nieuw uit.

Aftimmerwerkzaamheden

Voor alle (af)timmerwerkzaamheden kunt u bij mij terecht. Van plint tot plafondlijst, binnen en buiten. Het plaatsen van trappen, afhangen van kozijnen en deuren, het plaatsen van betimmeringen, sierlijsten, het plaatsen van plafondplaten, houten of gipsplafonds, lambrisering, gevelbetimmering. U noemt het en ik maak het.

Ramen en/of kozijnen vervangen

Wilt u uw woning beter isoleren of beveiligen tegen inbraak? Laat dan uw ramen of kozijnen op een professionele manier voorzien van dubbel glas en goed hang- en sluitwerk. Beveiligen tegen inbraak doet u ook door klapraampjes die u niet gebruikt te vervangen door vaste ramen. Bij ramen of kozijnen die zijn aangetast door houtrot, zal ik altijd eerst kijken of ze nog gerepareerd kunnen worden. Lukt dat niet meer dan kunnen we nieuwe ramen of kozijnen plaatsen.

Deuren vervangen

Als u uw deuren vervangt, geeft u uw woning binnen en/of buiten een ander uiterlijk. Glas zorgt bijvoorbeeld voor meer licht, maar een mooie deur, klassiek of modern, voegt ook wat toe aan uw inrichting. Een goede deur biedt bovendien extra beveiliging tegen inbraak. Ik heb een boekwerk met voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Een deur hoeft niet te kieren of te klemmen. Als een deur goed is afgehangen opent en sluit deze probleemloos. De irritatie die kierende of klemmende deuren met zich meebrengen, kan ik snel en goed voor u verhelpen.

Glas vervangen

Bij een kapotte ruit kan ik het glas komen vervangen. Ik kan u advies geven over het isoleren van uw woning door het vervangen van glas. Dubbel glas is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. De kwaliteit is bepalend voor uw energieverbruik. Met goed glas beveiligt u uw woning beter tegen inbraak. Dat doet u ook door klapraampjes die u niet gebruikt te vervangen door vaste ramen.

Gevelbekleding

Laat uw gevelbekleding door een vakman aanbrengen en onderhouden. Gevelbekleding als boeidelen, de dakrand of het houtwerk tussen de ramen bepalen het aanzicht van uw woning. Gevelbekleding kan in de door u gewenste stijl worden aangebracht. Of uw smaak nu klassiek, landelijk of strak is .

Openslaande terrasdeuren / Schuifpuien

Met openslaande terrasdeuren of een schuifpui betrekt u huis en tuin meer bij elkaar. Uw gevel krijgt een ander aanzicht. Bij mij blijven de werkzaamheden in één hand, van het slopen van een de bestaande gevel tot het plaatsen en afwerken van de nieuwe terrasdeuren of schuifpui.

Adres

Wannedreef 48
7006 LV Doetinchem
T: 06-51980696
E: info@wvosbouw.nl