Aan- & Verbouw

Wilt u meer ruimte, maar niet verhuizen? Of uw woning aan de binnenkant of buitenkant veranderen of vernieuwen? Laat mij dan eens voor u uitrekenen wat het kost om meer ruimte aan te bouwen, uw woning te verbouwen of een dakkapel te plaatsen. Aanbouw, verbouw en/of opbouw levert meer leefruimte en past uw woning aan uw wensen aan.

Keuken

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken, het veranderen van de keuken of bijvoorbeeld alleen het zetten van nieuwe tegeltjes, kan ik u van dienst zijn. Ik kan het totale werk aannemen en specialistisch werk uitbesteden. Ik kan zelfs met u meegaan om een keuken uit te zoeken, zo bent u verzekerd van goed bouwkundig advies. Mijn samenwerking met groothandelaren levert u prijsvoordeel, kwaliteit en garantie!

Badkamer

Heeft u plannen om uw badkamer te veranderen? Een nieuwe indeling, nieuw bad meubilair en tegels? Van ligbad naar inloopdouche? Of kiest u juist voor een bad met extra luxe als verlichting en jetstreams? Neem eerst even contact met mij op. Ik kan u goed bouwkundig advies geven. Voor senioren en mensen met een lichamelijke beperkingen zijn er allerlei aanpassingen de badkamer mogelijk, die langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Denk aan een douchestoeltje of handgrepen. Ook daarover kan ik u advies geven. Door mijn samenwerking met groothandelaren geniet u prijsvoordeel, kwaliteit en garantie!

Tegelwerk

Een tegelwand in uw keuken of het compleet betegelen van uw badkamer. Voor tegelwerk op vloeren en/of wanden ben ik uw specialist. Goed tegelwerk heeft een lange levensduur. Als specialist op het gebied van betegelen, zorg ik voor een goede verdeling van wand- of vloertegels. Dat geeft een mooi resultaat.

Plafond

Het aanbrengen van gipsplaten of kant- en klare plafondplaten geeft het mooiste resultaat als het plafond goed is uitgevlakt. Het vernieuwen van verouderde of uitgezakte plafonds en plafonds met barsten, scheuren of vochtplekken heeft een groot effect op de uitstraling van een ruimte. Als plafonds beschadigd zijn, kunnen beschadigingen perfect weggewerkt worden achter een nieuw plafond van gipsplaten. Het plafond van gipsplaten of plafondplaten kan gemakkelijk van inbouwspotjes worden voorzien.

Uitbouw woning

Wilt u extra leefruimte maar niet verhuizen? Met een uitbouw kunt u toch groter wonen. U kunt bijvoorbeeld een keuken aanbouwen en de woonkamer vergroten door de oude keuken erbij te betrekken. Het is ook mogelijk om uw garage bij uw woning betrekken. Bijvoorbeeld voor een kantoor aan huis. Of omdat u graag beneden wilt slapen. De sanitaire voorzieningen kan ik eveneens voor u plaatsen.

Erkerbouw

Met een erker krijgt u niet alleen extra leefruimte, maar verandert u het aanzicht van de woning. De afwerking van de erker, bijvoorbeeld de daklijst, bepaalt of deze een strakke, moderne of klassieke aanblik biedt. Door uw erker te voorzien van openslaande deuren of een schuifpui betrekt u buiten en binnen meer bij elkaar.

Schuren / Garage

Ik heb schuren, tuinhuisjes en garages in vele soorten en maten gebouwd. Van het in elkaar zetten van een kant en klaar bouwpakket tot een op maat aangepaste stenen garage. Of u nu kiest voor hout of steen, bij mij bent u verzekerd van goed advies en een degelijke kwaliteit.

Metselwerkzaamheden

Voor het metselen van uw tuinmuurtje, uw gevel of binnenmuren schakelt u met mij een vakman in. Ook voor inboeten en aanbrengen van nieuw voegwerk. De stenen en het voegwerken zijn bepalend voor het uiterlijk van het metselwerk. Zowel stenen als voegwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Adres

Wannedreef 48
7006 LV Doetinchem
T: 06-51980696
E: info@wvosbouw.nl